AboutNapravite savršen životopis za moderno tržište rada

Stvaranje životopisa nikada nije bilo ovako jednostavno! U nekoliko jednostavnih koraka izradite savršen dokument kojim ćete impresionirati menadžere za zapošljavanje i poslodavce. Minimalno vrijeme, maksimalna profesionalna kvaliteta.

O nama

Mnogi ljudi imaju teškoća s izradom svog savršenog životopisa. Mojzivotopis.com krenuo je od ideje da pomogne tražiteljima posla da izrade profesionalni životopis koji će biti dostupan svima.

 Uz naš alat za izradu životopisa možete izraditi profesionalni životopis u samo 10 minuta – potpuno besplatno. Istaknite se iz gomile na najbolji mogući način uz naše životopise! Pružamo vam mogućnost da izradite i preuzmete svoj profesionalni životopis za samo nekoliko minuta.

Osim izrade profesionalnih životopisa, Mojzivotopis.com ima za cilj pružiti pomoć i podršku svim korisnicima koji su u potrazi za poslovnim savjetima i savjetima vezanima uz unapređenje svoje karijere. Također, Mojzivotopis.com donosi i sve ostale aktualne informacije zanimljive osobama koje su u potrazi za poslom i napredkom.

U odnosu na konkurenciju, Mojzivotopis.com se izdvaja time što jedini pruža potpuno besplatnu izradu profesionalnih životopisa te besplatne poslovne savjete.

image
image

Napravite životopis za moderno tržište rada

U nekoliko jednostavnih koraka izradite savršen dokument kojim ćete impresionirati menadžere za zapošljavanje i poslodavce.

image

Značajno povećajte svoje šanse za dobivanje posla

S našim alatom za izradu životopisa možete brzo i jednostavno izraditi poseban i profesionalan životopis u samo 10 minuta.

image

Izradite životopis koji se izdvaja iz gomile

Povećajte svoje šanse za dobivanje posla kreiranjem životopisa s našim profesionalno dizajniranim predlošcima životopisa.